avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... autorizatie de constructie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

autorizatie de constructie

am construit o casa fara autorizatie ,am act de propietate pe terenul pe care am construit casa, am rol la primarie, cum pot intra in legalitate?
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 07:05, 22 Ianuarie 2010
Kyandra a scris:
Cu respect, dar reprezentand administratia publica locala, promovez intrarea in legalitate prin autorizatie de constructie emisa de primarie...de ce sa incaseze instanta taxa de timbru, cand poate intra la bugetul local???:

Buna ziua.
Dupa opinia mea, formata in baza Regulamentului si a cutumelor acestui site, raspunsurile consultantilor trebuie sa fie, in principal, in beneficiul celui care a formulat intrebarea, ale considerente fiind secundare.
Cu stima,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Construcţii fără autorizaţie clarias clarias Am şi eu o nelămurire,vă rog frumos.În anul 2006 am construit ,pe un teren pe care sunt proprietar,o casă fără autorizație de ... (vezi toată discuția)
Constructie neautorizata Helena_L Helena_L Proprietarul a construit anexe(baie,bucatarie) la casa fara autorizatie de constructie iar acum doreste sa vanda casa. Ce trebuie sa faca? Am inteles ca a ... (vezi toată discuția)
Intabulare cladire fara autorizatie ... ordonanta 64 sau accesiune imobiliara leahuadrian leahuadrian Buna ziua. Am si ei o problema mai spinoasa la care nu reusesc sa ii dau de capat. Am construit in 1994 o cladire fara autorizatie pe un teren aflat in ... (vezi toată discuția)