avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Demisie in timpul CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Demisie in timpul CCC

Buna seara ! As avea o nelamurire si am nevoie, va rog frumos, de sfaturile dumneavoastra. Eu momentan sunt in CCC si primesc indemnizatie pana cand copilul face 2 ani ( iunie 2023 ). Din ce m-am informat se pot obtine venituri in timpul indemnizatiei dar care sa nu depaseasca 6570 lei / an calendaristic,de la un alt angajator, ( angajatorul B ), decat cel de unde se primeste indemnizatia ( angajatorul A ). Acum apare nelamurire mea . Sotia este insarcinata si urmeaza sa nasca in iunie 2023. In momentul de fata m-am angajat la angajatorul B, initial luand in calcul ca as putea sa lucrez asfel incat sa nu depasesc limita de 6570/an calendaristic. Cum as putea sa procedez ca sa imi pastrez locul de munca la angajatorul B si sa renunt la angajatorul A, astfel incat atunci cand sotia va naste sa pot intra in CCC pe baza veniturilor realizate la angajatorul B. Banuiesc ca va trebui sa renunt la indemnzatie si sa imi dau demisia de la angajatorul A dar nu stiu exact care este procedura. Cum se va face calculul noii indemnizatiei daca eu la angajatorul B o sa am lucrate doar 7 luni ? Se ia in calcul si indemnizatia actuala pentru calcul noii indemnizatii si pentru a completa restul de luni pana la minimul legal de 12 luni ? Foarte mult m-ar ajuta sfaturile dumneavoastra , avizate !
Va multumesc frumos !
Ultima modificare: Luni, 14 Noiembrie 2022
habar, utilizator
Cel mai recent răspuns: habar , utilizator 07:05, 16 Noiembrie 2022
Bună dimineata! Oare ar putea , va rog frumos, cineva sa ma ajute cu cateva sfaturi/ îndrumări ?

habar a scris:

Buna seara ! As avea o nelamurire si am nevoie, va rog frumos, de sfaturile dumneavoastra. Eu momentan sunt in CCC si primesc indemnizatie pana cand copilul face 2 ani ( iunie 2023 ). Din ce m-am informat se pot obtine venituri in timpul indemnizatiei dar care sa nu depaseasca 6570 lei / an calendaristic,de la un alt angajator, ( angajatorul B ), decat cel de unde se primeste indemnizatia ( angajatorul A ). Acum apare nelamurire mea . Sotia este insarcinata si urmeaza sa nasca in iunie 2023. In momentul de fata m-am angajat la angajatorul B, initial luand in calcul ca as putea sa lucrez asfel incat sa nu depasesc limita de 6570/an calendaristic. Cum as putea sa procedez ca sa imi pastrez locul de munca la angajatorul B si sa renunt la angajatorul A, astfel incat atunci cand sotia va naste sa pot intra in CCC pe baza veniturilor realizate la angajatorul B. Banuiesc ca va trebui sa renunt la indemnzatie si sa imi dau demisia de la angajatorul A dar nu stiu exact care este procedura. Cum se va face calculul noii indemnizatiei daca eu la angajatorul B o sa am lucrate doar 7 luni ? Se ia in calcul si indemnizatia actuala pentru calcul noii indemnizatii si pentru a completa restul de luni pana la minimul legal de 12 luni ? Foarte mult m-ar ajuta sfaturile dumneavoastra , avizate !
Va multumesc frumos !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, sunt un srl pot angaja o persoana care este in concediu ... Didinaaaaaa Didinaaaaaa Buna ziua, Sunt un SRL pot angaja o persoana care este in concediu ptr. crestere copil???? Doreste sa se angajeze,copilu are 1 an si 2 luni. Va ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, pana in data de 28.08.2022 ma aflu in ccc, pe urma ... ..sorin, ..sorin, Buna ziua, pana in data de 28.08.2022 ma aflu in ccc, pe urma merg la servici timp de 1 luna pentru ca va veni al 2 bebe, sotia nu isi va lua luna...la bebe 1 ... (vezi toată discuția)
Bună seara, copilul meu este născut pe 30.07.22, tatăl nu ... Grande Grande Bună seara, Copilul meu este născut pe 30.07.22, tatăl nu a întrat în luna tatalui iar eu nu m-am întors mai devreme. Eu pe 31.07.24 am revenit și am ... (vezi toată discuția)