Buna seara ! As avea o nelamurire si am nevoie, va rog frumos, de sfaturile dumneavoastra. Eu momentan sunt in CCC si primesc indemnizatie pana cand copilul face 2 ani ( iunie 2023 ). Din ce m-am informat se pot obtine venituri in timpul indemnizatiei dar care sa nu depaseasca 6570 lei / an calendaristic,de la un alt angajator, ( angajatorul B ), decat cel de unde se primeste indemnizatia ( angajatorul A ). Acum apare nelamurire mea . Sotia este insarcinata si urmeaza sa nasca in iunie 2023. In momentul de fata m-am angajat la angajatorul B, initial luand in calcul ca as putea sa lucrez asfel incat sa nu depasesc limita de 6570/an calendaristic. Cum as putea sa procedez ca sa imi pastrez locul de munca la angajatorul B si sa renunt la angajatorul A, astfel incat atunci cand sotia va naste sa pot intra in CCC pe baza veniturilor realizate la angajatorul B. Banuiesc ca va trebui sa renunt la indemnzatie si sa imi dau demisia de la angajatorul A dar nu stiu exact care este procedura. Cum se va face calculul noii indemnizatiei daca eu la angajatorul B o sa am lucrate doar 7 luni ? Se ia in calcul si indemnizatia actuala pentru calcul noii indemnizatii si pentru a completa restul de luni pana la minimul legal de 12 luni ? Foarte mult m-ar ajuta sfaturile dumneavoastra , avizate !
Va multumesc frumos !
~ final discuție ~