avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... UNDE SE POT RECLAMA ADMINISTRATORII DE ASOCIATIE ?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

UNDE SE POT RECLAMA ADMINISTRATORII DE ASOCIATIE ?

UNDE SE POT RECLAMA ADMINISTRATORII DE ASOCIATIE ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:02, 15 Noiembrie 2022
La angajator (administratorul e un angajat al asociatiei) prima data, apoi la primarie si daca e de natura penala la politie.
Conform disp L nr 196/2018 administratorul de imobil este angajatul asociatiei de proprietari
Pe cale de consecinta ,initial sesizati nemultumirile direct presedintelui de asociatie
Daca acesta nu desfasoara demersuri pentru clarificare si solutionare,sesizati oficial serviciul de sprijinire si indrumare asociatii de proprietari din primaria teritoriala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatia de locatari Zega Zega Buna seara.Locuiesc într.un bloc cu zece nivele de ceva timp,pe parcurs am sesizat ca nu toate persoanele sunt trecute la intretinere exact asa cum ... (vezi toată discuția)
Cum se poate demite un administrator de asociatie de locatari ... GeluCernica GeluCernica Cum se poate demite un administrator de asociatie de locatari ? Detalii: Avem un administrator de bloc, care s-a autointitulat administrator in urma ca ... (vezi toată discuția)
Taxa abuzivă asociație de locatari. stimati juriști, am o ... Dinamo44 Dinamo44 Taxa abuzivă asociație de locatari. Stimati juriști, am o problemă cu administratorul scării unde am firma, nu am pomenit niciunde că trebuie să ... (vezi toată discuția)