avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Cum se calculeaza media zilnica si suma concediului ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Cum se calculeaza media zilnica si suma concediului medical?

Cum se calculeaza media zilnica si suma concediului medical in cazul unei persoane care are contract de munca part time cu 1 zi / saptamana ?
La cate zile se imparte venitul brut obtinut in ultimele 6 luni ? Care sunt cele 5 zile suportate de angajator ? Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 15 Noiembrie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Baza calcul medical Vioreld Vioreld buna ziua. care este baza de calcul la un medical pe o luna in care avem: salariul tarifar 720 lei; zile lucratoare 20; lucrate 9; concediu fara plata: 11; ... (vezi toată discuția)
Prenatal / postnatal laura25gabi laura25gabi Buna ziua, Urmeaza sa nasc la sfarsitul lunii iunie , pana pe 7 ian am fost angajata la o firma iar din 8 ian mi-am bagat cartea de munca la cumnatul meu pe ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical allyynnutza allyynnutza Va rog sa-mi explicati cum se inregistreaza si calculeaza concediul medical in urmatoarea situatie: un angajat a lucrat cu contract pe 8 ore din anul 2012 si ... (vezi toată discuția)