avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! Am găsit mașina lovită în parcare. ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! Am găsit mașina lovită în parcare. Autorul faptei ...

Buna ziua!
Am găsit mașina lovită în parcare. Autorul faptei a fugit. Am declarat la Tamponări .Vinovatul nu s-a prezentat. Am făcut sesizare către BAAR, care mi-a spus că nu ma pot ajuta, pentru că nu sunt victime. Mașina este avariată serios.
Cui mă adresez pentru despăgubiri?
Cel mai recent răspuns: 46.. , utilizator 11:46, 21 Septembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua

In cazul in care nu aveti asigurare CASCO, va trebui sa suportati singur reparatia masinii.
si mai sunteti si avocat ... ( Lazarutiu Lucian )
Ultima modificare: Joi, 21 Septembrie 2023
46.., utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident în parcare cu autor necunoscut: în această situație proprietarul trebuie să-și repare mașina pe cheltuiala proprie ? Pilu Pilu Buna seara, as avea o rugaminte, daca ma poate ajuta cineva: In cursul zilei de azi, unui vecin i-a fost frecata masina in timp ce se afla in parcare publica. ... (vezi toată discuția)
Am gasit masina lovita in fata casei, cum procedez? cata-bog cata-bog Buna ziua. Mi-am gasit masina ce era parcata in fata casei, lovita si zgariata. Nu stiu cine a lovit-o deci nu o pot repara pe asigurarea vinovatului. Eu am ... (vezi toată discuția)
Mi-am găsit mașina în parcare cu o aripă ușor avariată. nu știu cine a lovit-o, cum să procedez? nisico nisico In parcarea din dreptul blocului de domiciliu, am gasit masina cu o aripa usor avariata. Nu am mai circulat de trei zile. Zona parcarilor este destul de ... (vezi toată discuția)