avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cartea de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cartea de munca

lucrez la o firma de aproape 4 ani cu carte de munca.firma e din iasi dar punctele de lucru sunt in galati. asunt insarcinata in luna a8a si am aflat ca patronul e dat in judecata de stat ca nu a platit cartile de munca de cam 2 ani. acest lucru ma afecteaza si pe mine in ceea ce priveste plata concediului cat voi sta acasa cu copilul??? am auzit ca daca nu e platita la zi cartea de munca nu voi putea beneficia de acesti banuti pt cresterea copilului. daca este asa ce se poate face.ma puteti ajuta cu un raspuns sigur? va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:47, 8 Februarie 2010
Nu cred ca e vorba de plata carnetelor de munvca ci de plata comisionului ITM.

Este problema dintre cele doua persoane juridice,ceea ce nu are legatura cu dvs. pt ca nu este prevazuta o conditionare a indemnizatieie CIC in ceea ce priveste achitarea obligatiilor angajatorului.
adica voi beneficia de acesti banuti chiar daca nu e platita la zi cartea de munca?
Ce intelegeti d.voastra prin " plata la zi a cartii de munca"?
Carnetul de munca se achita la cumparare,in discutie este comisionul ITM.
ok plata comisionului.. in concluzie voi putea baneficia de banutii pt ingrirea copilului?

Alte discuții în legătură

Cartea de munca nea_marus nea_marus sotia a lucrat inainte sa ramana gravida la o firma de croitorie.dupa ce a nascut a baneficiat de indemnizatia de crestere a copilului timp de 2 ani acum a ... (vezi toată discuția)
Srl a achizitionat carnetele de munca.itm sau cine le completeaza? simonadudas simonadudas Am parcurs toti pasii legali pentru achizitionarea carnetelor de munca pentru noi angajati care nu aveau acest document.Platesc comision la ITM pentru carti de ... (vezi toată discuția)
Suspendare contract crestere copil urgent alinutzaaa2001 alinutzaaa2001 Buna ziua Am o intrebare privind completarea in cartea de munca. In anul 2006 pe 05 mai am nascut. Am luat acei 6 milioane de la stat pe perioada de 2 ani. ... (vezi toată discuția)