avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, ma puteti ajuta, va rog, cu un model de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, ma puteti ajuta, va rog, cu un model de Acord intre ...

Buna ziua, ma puteti ajuta, va rog, cu un model de Acord intre angajat si companie cu privire la utilizarea numarului de tel. personal al angajatului in interes de serviciu pe perioada in care acesta este angajatul companiei? Multumesc

Alte discuții în legătură

Keylogger program spy FlorinDeac FlorinDeac Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu un raspuns referitor la folosirea unui program de tip keylogger\\spy pentru interceptarea (poze, text) activitatii pe skyp ... (vezi toată discuția)
Este permis ? pituna pituna Lucrez la un magazin a unei companii de tel. mobila , sefa de magazin sia permis sa-mi scoata listingu cu convorbirile,pe motiv sa vada daca o barfesc la ... (vezi toată discuția)
Concediere art. 31 alin 3 HaYoon HaYoon Buna seara. m-am angajat la o companie si mi s-a spus ca primele 3 luni sunt in perioada de proba. Dupa numai 20 de zile calendaristice, am fost chemata la ... (vezi toată discuția)