avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1111 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună seara, cum pot afla dacă un contract este ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună seara, cum pot afla dacă un contract este înregistrat ...

Bună seara, cum pot afla dacă un contract este înregistrat în revisal? Momentan sunt în șomaj, mi s-a făcut un contract cu data de 14.11.2022, patronul a spus ca ma angajează pentru una și m-au pus sa fac alta. Nu vreau sa pierd șomajul. Cum sa procedez?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:37, 16 Noiembrie 2022
Adresati-va ITM-ului local pentru eliberarea uniui extras revisal .

Ați primit un exemplar de pe c.i.m. si fisa postului?
Mulțumesc, am primit un exemplar al c.i.m., dar fără fisa postului. Are pe el nr de înregistrare la registrul comerțului.

Cornel Vasile a scris:

Adresati-va ITM-ului local pentru eliberarea uniui extras revisal .

Ați primit un exemplar de pe c.i.m. si fisa postului?

Solicitați în scris angajatorului să vă înmâneze fisa postului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificare angajator / angajat andrei_i_p andrei_i_p Buna ziua, Cum as putea sa verific daca sunt angajat legal ? Este suficient daca verific contributiile platite pe numele meu pe ultimul an cass, cas, etc? ... (vezi toată discuția)
Informatii despre cartea de munca sfarghiu dan sfarghiu dan Buna ziua.Doresc sa aflu unde ma pot interesa daca un patron a incheiat unui salariat carte de munca.Am incercat la oficiul fortei de munca dar nu am primit ... (vezi toată discuția)
Inregistrare contract de munca la itm, si plata contributiilor cas si fond de pensii marius61 marius61 As dori sa aflu cum poate un angajat sa afle daca angajatorul a inregistrat contractul de munca la ITM, si daca facut plata contributiilor de sanatate, somaj ... (vezi toată discuția)