avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu medical petru ingrijirea copilului bolnav cu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu medical petru ingrijirea copilului bolnav cu varsta ...

concediu medical petru ingrijirea copilului bolnav cu varsta pana la 7 ani mamei i sa cerut la medicul de familie care trebuie sa acorde acest concediu o declaratie precum ca sotul tatal copilului nu poate sta acasa cu copilul. adica daca tatal poate sta cu copilul deoarece nu lucreaza sau din alte motive sa nu i se dea concediu mamei. este legal ceea ce a facut medicul de familie? in lege nu este prevazut asa ceva..ce pot face? daca medicul nu a actionat legal?
Ultima modificare: Marți, 15 Noiembrie 2022
danyelut, utilizator

Alte discuții în legătură

Ccc luat de tatal copilului Fatima Fatima Buna ziua, Va rog frumos sa imi comunicati daca aceasta obligatie de a sta acasa se aplica si in cazul cuplurilor care traiesc in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog sa imi spuneti daca pot beneficia de concediu ... vasilica90 vasilica90 Buna ziua! Va rog sa imi spuneti daca pot beneficia de concediu medical pentru ingrijirea copilul bolnav ( copilul are 4 ani) daca eu lucrez de 8 ani la ... (vezi toată discuția)
Concediu ingrijire copil cu boala contagioasa luciosul luciosul Buan ziua, Copilul meu s-a imbolnavit de varsat de vant. Eu lucrez si am platita la zi contributia la asigurarile de sanatate iar sotia mea este coasigurat. ... (vezi toată discuția)