avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua, Am un magazin online si de fiecare data ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua, Am un magazin online si de fiecare data clientii s-au ...

Buna ziua,

Am un magazin online si de fiecare data clientii s-au invatat sa ameninte cu ANPC-ul chiar daca legea este de partea mea. De exemplu sunt persoane ce nu accepta ca ochelarii cu dioptrii nu se pot returna si incep sa ameninte cu anpc-ul, moment in acre eu ma simt constransa, santajata. As vrea sa stiu cum le pot raspunde legal si ce pot face ca sa ma apar, ok, ei au ANPC-ul? eu ce am? cine ma protejeaza de aceste situatii?
Produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar (ochelari de vedere confecţionati după prescripţie), conform Ordonanţei de urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, Articolul 16, punctul c) nu se pot returna
Cel mai recent răspuns: mitabiciclista , utilizator 21:17, 15 Noiembrie 2022
lasati-i sa ameninte. e dreptul lor. dvs puteti angaja un avocat.
~ Conținut șters la cerere ~
Le răspundeți legal exact cum ați făcut aici.Uni vor pricepe alți nu.Cei de la ANPC vor pricepe mai ales dacă vor vedea ca dumneavoastră ați răspuns legal la plagerile lor și că legea e de partea dumneavoastră. Tot ANPC vă protejează și pe dumneavoastră dacă reclamația e nejustificată. Mergeti mai departe!
Protejati afacerea dumneavoastră.
Ultima modificare: Marți, 15 Noiembrie 2022
mitabiciclista, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ochelari purtati un an de zile cu dioptriile lentilelor inversate menphis234 menphis234 Buna ziua, Anul trecut am fost la un magazin de ochelari cu o reteta de la medic. Mi s-au facut ochelarii dar se pare ca mi-au fost inversate dioptriile ... (vezi toată discuția)
Dilema cu ochelarii florinf69 florinf69 Buna ziua, Am sa va povestesc in detaliu ca sa intelegi problema, astfel sa imi da-ti un sfat, poate o solutie. Pe data 06.09.2016 am fost la un consult ... (vezi toată discuția)
Renuntare comanda si returnare avans janiner janiner Buna seara, Ieri dupa-amiaza am facut o comanda pentru doua perechi de ochelari de vedere la o firma de profil. Astazi am cerut informatii despre gradul de ... (vezi toată discuția)