avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se poate anula un act vanzare cumparare teren care a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se poate anula un act vanzare cumparare teren care a folosit ...

Se poate anula un act vanzare cumparare teren care a folosit date false și apoi l-a utilizat în instanta contra vecinului,,cerând granutuire deși nu noi an vândut terenul ci vechiul proprietar care avea terenul alăturat ?

Alte discuții în legătură

Ce semnificatie area aceasta incheiere de sedinta ? cornaca cornaca Ce semnificatie area aceasta incheiere de sedinta ; Solutia pe scurt: pentru ca reclamantul să indice valoarea capătului de cerere prin care solicită ... (vezi toată discuția)
Teren mai putin decat in actul de proprietate Laki2000 Laki2000 - Am decis sa cumpar o casa , dar proprietarul nu avea cadastru. Din masuratori, mi-au iesit insa cu 55 mp mai putin decat in titlu (proprietarul imi ... (vezi toată discuția)
Planuri eronate folosite pentru atacarea in instanta a unui titlu de proprietate Elflorin Elflorin Situatia se prezinta in felul urmator: posed un teren din 1971 pe care am solicitat eliberarea unui titlu de proprietate in 2006. Acest titlu a fost eliberat. ... (vezi toată discuția)