avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, Daca eu am solicitat indemnizatie crestere ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, Daca eu am solicitat indemnizatie crestere copil pentru ...

Buna ziua,
Daca eu am solicitat indemnizatie crestere copil pentru 2 ani si dupa 1 an ma intorc la serviciu, sotul are dreptul sa solicite indemnizatia pentru perioada urmatoare pana cand copilul implineste 2 ani? Si cum se calculeaza indemnizatia lui in acest caz? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Data reluarii activitatii si incetare cim cf art. 55, lit. b) codul muncii dupa ccc PopescuGabriela PopescuGabriela Buna ziua! Am o intrebare referitoare la obligatia celuilalt parinte de sta in CIC cel putin o luna de zile: Sotul nu lucreaza, in situatia asta eu ma prezint ... (vezi toată discuția)
Ccc obligatoriu pentru tata o luna ramiha ramiha Buna ziua, am si eu nevoie de un raspuns din partea dvs. Dupa nastere vreau sa intru in CCC pentru an. Am inteles ca pentru copiii nascuti dupa 1 martie ... (vezi toată discuția)
O luna de concediu pentru tatic sofoana sofoana buna ziua!sunt in concediu de crestere copil, si sotul meu intentioneaza sa-si ia si el o luna de concediu,avand in vedere noile prevederi legale.eu am optat ... (vezi toată discuția)