avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Referitor la valabilitate Referat Medical pt Comisia ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Referitor la valabilitate Referat Medical pt Comisia de Expertiza a Capacitatii de Munca

Buna ziua,
As dori, daca se poate sa-mi spuna cineva care este perioada de valabilitate a unui Referat Medical (Anexa 2), necesar la Comisia de Expertiza a Capacitatii de Munca ?
Va multumesc anticipat pentru un eventual raspuns !
Cel mai recent răspuns: crenguta1963 , utilizator 20:17, 16 Noiembrie 2022
Buna seara!
Dupa cate stiu eu este valabil 60 de zile.
Multumesc mult !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz de acordare a concediului medical pe perioada spitalizarii veterinarul66 veterinarul66 Datorita unor probeme medicale (neurologice) sotia mea a efectuat pina la data de 31.08.2016,120 de zile de concediu medical. In data dde 01.09.2016,urma sa ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de invaliditate redialboss redialboss buna ziua am urmatorul diagnostic pus : diabet zaharat tip 2 complicat , retinopatie diabetica ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate anulata de i.n.e.m.r.c.m Ravenom Ravenom Buna ziua, Mama mea, in varsta de 55 de ani, suferinda de boli cardiace si pensionata pe caz de boala gradul II, a fost convocata (in urma unei reclamatii) ... (vezi toată discuția)