avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua. Se da următoarea situatie: o persoana ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua. Se da următoarea situatie: o persoana dorește sa ...

Buna ziua.
Se da următoarea situatie: o persoana dorește sa deschidă un depozit de economii la o banca din România. Acesta doreste sa desemneze si un împuternicit la respectivul cont. In cazul în care persoanei împuternicite i se pune poprire pe conturi, se va popri si depozitul mai sus mentionat?

Mulțumesc anticipat pentru răspuns.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 18:41, 16 Noiembrie 2022
Nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depozit la o banca, mostenire olga2011 olga2011 un prieten de-al meu are citeva depozite in lei la o banca., ar dori ca dupa decesul lui aceste sume de bani sa nu faca obiectul succesiunii sa-i lase ... (vezi toată discuția)
Titular cont cu imputernicit- riscuri anaduzsardi anaduzsardi buna ziua! sunt titularul unui cont de economii la banca. am desemnat ca imputernicit pe fiul meu,sa poata avea acces la bani. intrebare: in cazul in care ... (vezi toată discuția)
Inchidere cont banca tmihai2006 tmihai2006 Buna ziua! Am intalnit urmatoarea problema:am cont ca persoana juridica la trei banci din Romania.Exista poprire pe cont de la ANAF cu o anumita suma. As ... (vezi toată discuția)