avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Soferul beat fuge de la locul accidentului si politia ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Soferul beat fuge de la locul accidentului si politia nu imi da asigurarea lui

Buna ziua ! Masina mea parcata a fost lovita noaptea de un sofer beat ( 0.4 alcoolemie g/l in aerul expirat ) .A fugit de la locul accidentului a fost prins ulterior insa pe mine nu ma ajuta cu nimic. Prin accidentul provocat masina mea a fost izbita in masina parcata in fata, deci sunt 3 masini implicate. Problema este ca cei de la politie nu imi dau asigurarea vinovatului. Cel mai probabil va trebui sa astept minim 30 de zile pt raspunsul politiei si apoi alte 30 pt raspunsul de la asiguratori. ..timp pierdut ...Masina era singura mea sursa de venit, eu fiind sofer. Nu au fost victime, doar pagubiti .Nu inteleg de ce nu imi dau cei de la politie o copie a asigurarii . Cum ar trebui sa procedez in acest caz? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Sofer beat, fuga de la locul accidentului Simona7@ Simona7@ Buna ziua ! Masina mea parcata a fost lovita noaptea de un sofer beat ( 0.4 alcoolemie g/l in aerul expirat ) .A fugit de la locul accidentului a fost prins ... (vezi toată discuția)
Accident ady492 ady492 masina era parcata si am fost lovit de o alta masina la politie sa constatat ca soferul masini care ma lovit avea o alcolemie de 0,35 in aerul expirat si ... (vezi toată discuția)
Accident masini avariate martll martll Intamplarea : noaptea ora 01 am intors pe banda continua fiind izbita de o masina din spate am ricosat in alte 2 masini parcate. am sunat la politie mi s-a ... (vezi toată discuția)