avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Sofer beat, fuga de la locul accidentului
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Sofer beat, fuga de la locul accidentului

Buna ziua ! Masina mea parcata a fost lovita noaptea de un sofer beat ( 0.4 alcoolemie g/l in aerul expirat ) .A fugit de la locul accidentului a fost prins ulterior insa pe mine nu ma ajuta cu nimic. Prin accidentul provocat masina mea a fost izbita in masina parcata in fata, deci sunt 3 masini implicate. Problema este ca cei de la politie nu imi dau asigurarea vinovatului. Cel mai probabil va trebui sa astept minim 30 de zile pt raspunsul politiei si apoi alte 30 pt raspunsul de la asiguratori. Problema este ca masina era singura mea sursa de venit, eu fiind sofer Bolt. Va rog sa imi spuneti daca "victimele" au numai de pierdut in altfel de situatii ... Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 16 Noiembrie 2022
Simona7@, utilizator
Cel mai recent răspuns: Simona7@ , utilizator 08:37, 17 Noiembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Politia respecta niste proceduri, una dintre ele e sa astepte rezultatul analizei de singe a soferului vinovat.
Multumesc frumos pentru raspuns. Indiferent de rezultatul analizei tot mi-a distrus masina (a lovit doua defapt) si tot trebuie sa imi dea asigurarea corect? In acest caz procedurile respectate de politie nu sunt gandite in avantajul victimei. Este timp pierdut, avand in vedere ca nu pot lucra fiecare ora si zi conteaza.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aici v-ar fi avantajat doar o asigurare CASCO cu regres RCA. Atunci cind de masina depind veniturile, poate nu e rau sa te gindesti la asa ceva.
Va multumesc ca imi acordati timpul dvs. si imi raspundeti. Aveti dreptate si m-am gandit la asta, doar ca nu mi-am permis in acesta perioada. Desigur m-am gandit si ca un cetatean onest , care nu conduce beat nu distruge masini sau vieti, nu fuge de la fata locului, respecta legile si oamenii isi plateste taxele la zi in cazul in care ar avea de suferit ar primi un tratament corect. Am gresit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Soferul beat fuge de la locul accidentului si politia nu imi da asigurarea lui Simona7@ Simona7@ Buna ziua ! Masina mea parcata a fost lovita noaptea de un sofer beat ( 0.4 alcoolemie g/l in aerul expirat ) .A fugit de la locul accidentului a fost prins ... (vezi toată discuția)
Accident rutier florri florri Buna,am avut accident cu masina,stand la semafor la culoarea rosie,un sofer beat nu ne-a vazut sau ma rog era atat de beat ca nu a vazut nici semaforul si ne-a ... (vezi toată discuția)
Fuga de la locul accidentului, conditii deosebite nickers nickers astazi am lovit din spate o masina.. eram in intersectie, il vad pe cel din fata mea ca pleaca, si in timp ce plecam m-am asigurat din stanga ca pot sa intru ... (vezi toată discuția)