avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Viitorul meu sot conduce o masina care este ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Viitorul meu sot conduce o masina care este pe numele ...

Buna ziua. Viitorul meu sot conduce o masina care este pe numele tatalui sau, dar in care noi am investit bani. Precizez ca avem chitante la asigurari si toate piesele schimbate. Se poate sa devina a lui oficial daca tatal sau nu vrea sa o puna pe numele lui?
Cel mai recent răspuns: SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business 14:55, 16 Noiembrie 2022
Aveti doar dreptul la restituirea sumelor platite ptr reparatii. Autoturismul nu se poate trenscrie pe numele altei persoane decat prin transmiterea dreptului de proprietate din partea proprietarului. titularul de drept mentionat in certificatul de inmatriculare respectiv cartea masinii. Puteti cere plata acelor sume in termenul de prescriptie de 3 ani de la data efectuarii acelor reparatii. In schimb proprietarul de drept al autoturismului poate cere plata unor sume pentru folosinta autoturismului
Ultima modificare: Miercuri, 16 Noiembrie 2022
SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de prima inmatriculare onixcola onixcola Buna seara , Posed un autoturism inmatriculat inainte de legea privind taxa de prima inmatriculare din 2007 al carui titular este tatal meu si din pacate a ... (vezi toată discuția)
Succesiune totolina totolina va multumesc pentru promtitudinea raspunsului dat la intrebarea mea, dar nu am nici macar chitantele de mana pe care le-a incheiat cu cumparatorii, deoarece la ... (vezi toată discuția)
Acte cerute de asiguratorul rca al vinovatului. e un abuz? kartush1977 kartush1977 Salut pe aceasta cale pe toti membrii foumului si pun cateva intrebari legate de un accident in care am fost lovit din spate. Mai exact treaba sta cam asa: am ... (vezi toată discuția)