va multumesc pentru promtitudinea raspunsului dat la intrebarea mea, dar nu am nici macar chitantele de mana pe care le-a incheiat cu cumparatorii, deoarece la data decesului sotul meu locuia in giurgiu si cine i-a adus acasa in galati lucrurile, probabil nu le-a adus pe toate.
am fost la politie si mi s-a spus ca nu sunt eu titulara acelor masini, mai ales ca la data instrainarii lor, noi nu eram casatoriti.
am aflat intre timp numerele de inmatriculare ale masinilor....oare politia nu-i poate gasi pe proprietari dupa cele numere ale masinilor?
cum se poate face revizia anuala si itp-ul daca nu sunt ei proprietarii? daca primesc amenzi in circulatie, cine plateste acele amenzi, nu tot eu?
Binenteles ca puteti afla de la politie numele actualilor proprietari ai autovehiculelor .
Amenzile nu trebuie sa le platiti dumneavoastra, deoarece acestea sunt aplicate soferilor care le savarsesc si nu proprietarilor . Oricum dumneavoastra nu mai sunteti in prezent proprietarul acestor autoturisme, ci numai aveti obligatia fiscala de plata a taxelor pentru acestea .Dar si aici este de discutat .
Domnule avocat,
Cred ca nu am explicat eu foarte bine situatia....proprietar pe masini este tot sotul meu, intrucat nu s-au facut acte de vanzare cumparare....actualii " proprietari" sunt de fapt soferii acelor masini.....talonul masinii si celelalte acte sunt pe numele sotului meu.
pot sa cer politiei sa caute acele masini dupa numerele de inmatriculare?
Ce drept am eu sa fac acest lucru daca masinile erau numai ale sotului meu?
Eu asta am intrebat, cum sa scap eu de ele de la plata la finante?
Eu sunt pensionara si am o pensie foarte mica si nu-mi mai permit sa platesc, pana acum am fost angajata si am mai avut de unde.
Va multumesc foarte mult si-mi cer scuze ca va deranjez.