Locuiesc si lucrez intr-o tara UE. Programul de lucru nu imi permite sa plec in Romania cand vreau eu.
Am un apartament la bloc in Bucuresti. Gazul la bucatarie a fost verificat in 2020. De atunci apartamentul e inchis, nelocuit.
Presedintele blocului ma terorizeaza ca vine "verificarea de la gaze" si daca nu sunt in tara sa deschid se vor opri gazele in tot blocul si voi primi amenda uriasa.
Nu am rude sau prieteni in Romania si nu doresc sa dau cheile apartamentului la nici un strain (presedinte bloc etc, oameni pe care nu ii cunosc).
Ce pot face, avand in vedere ca in prezent locuiesc si lucrez intr-o alta tara?
Multumesc!
Avand in vedere ca locuiti in strainatate ,pentru a asigura siguranta bunului imobil,dar si accesul in eventualitate de situatie speciala,contactati operator economic avand drept obiect administrarea apartamentelor
latka
Utilizator 1din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Acea verificare obligatorie se face din 2 in 2 ani, asa ca e bine sa va gasiti pe cineva care sa deschida usa. Altfel veti plati amenda. Sau vindeti proprietatea, care creeaza obligatii periodice.
Gaze bloc
adriandiaconescu89
Buna ziua,
Locuiesc de putina vreme cu chirie intr-o garsoniera din sectorul 6, Bucuresti, iar cu putina vreme in urma am suferit un mare soc. Intretinerea ... (vezi toată discuția)