avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună seara ! Vă rog frumos, am plătit polița rca ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seara ! Vă rog frumos, am plătit polița rca la termen ...

Bună seara ! Vă rog frumos, am plătit polița rca la termen dar pe site-ul autorității financiare apare ca autoturism fără rca valabil. Este posibil ca la un control al poliției să fiu sancționat. Menționez că o am în format scris. Vă mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:10, 17 Noiembrie 2022
Gresiti undeva, sau e completata gresit polita. In orice caz, daca aveti polita la dvs., politia nu are ce sa va faca, din moment ce o prezentati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa politei rca Georgian2all Georgian2all Bună seara. În rândurile următoare supun atenției dumneavoastră situația, cel puțin neplacută, în care mă aflu. În aceasta seara am fost oprit ... (vezi toată discuția)
Ridicare placute inmatriculare mpetrescu2 mpetrescu2 Buna seara, Ieri am fost oprit in trafic de politia rutiera si mi s-au ridicat placutele de inmatriculare de la un ansamblu papuc-remorca. ... (vezi toată discuția)
Primit pv pol. locală galați, în lipsă, pentru parcare neregulamentară, fără invitație prealabilă la sediu virgiliuadr virgiliuadr Bună ziua. Pe data de 15 octombrie a.c. am fost, cu autoturismul, la o piață din Galați, numită popular Piața Basarabiei. Am parcat mașina pe trotuar ... (vezi toată discuția)