avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua! Am avut un abonament la Romtelecom, nu l ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua! Am avut un abonament la Romtelecom, nu l am mai folosit ...

Bună ziua! Am avut un abonament la Romtelecom, nu l am mai folosit si nu am închis contractul în 2015 și acum mi a venit plic de la credit inkaso ca m au dat în judecata , cum pot sa procedez , nu am posibilitatea sa plătesc un avocat, dacă nu fac nimic e posibil sa mi pună poprire pe salariu? E vorba de suma de 1900 lei. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Mazărea , utilizator 18:34, 17 Noiembrie 2022
Buna ziua!

Daca au trecut mai mult de 3 ani de la data la care nu ati mai platit sau ati primit ultima somatie de plata, creanta s-a prescris si puteti invoca prescrierea ei in apararea dvs.
Puteti discuta cu un avocat sa se ocupe doar de redactarea actelor. De asemenea, daca veti castiga, puteti obliga cealalta parte la plata cheltuielilor de judecata (onorariul).
Dar eu nu cunosc niciun avocat, sunt nou mutată în oraș, și nici posibilitate nu am, cum să procedez?

Avocat Iofcea Maria-Cristina a scris:

Buna ziua!

Daca au trecut mai mult de 3 ani de la data la care nu ati mai platit sau ati primit ultima somatie de plata, creanta s-a prescris si puteti invoca prescrierea ei in apararea dvs.
Puteti discuta cu un avocat sa se ocupe doar de redactarea actelor. De asemenea, daca veti castiga, puteti obliga cealalta parte la plata cheltuielilor de judecata (onorariul).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere datorie adrian_patrascu adrian_patrascu Bună ziua! În urma cu aproximativ 10 ani, am făcut un abonament Vodafone pe care la un moment dat n-am mai putut să-l plătesc din probleme personale! In ... (vezi toată discuția)
Recuperare credit kredyt inkaso după 3 ani Andrea Rusu Andrea Rusu Bună ziua, Am o nedumerire în legătură cu recuperarea de credite. În anul 2012 am încheiat un contract la Vodafone pe o perioadă de 2 ani de zile. ... (vezi toată discuția)
Cum procedeaza firma de recuperare razvan22 razvan22 pt o datorie la romtelecom care este prescrisa zic eu...ultima plata fiind in 2012 tot primesc somatii din partea recuperatorilor,ma suna prin vecini si le ... (vezi toată discuția)