avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce document sa solicit notarului pentru a putea ridica ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce document sa solicit notarului pentru a putea ridica drepturile ...

Ce document sa solicit notarului pentru a putea ridica drepturile banesti cuvenite si neridicate de catre sotul meu decedat de la fostul loc de munca. Mentionez ca nu am dezbatut succesiunea - mostenitori sunt eu si fiica mea
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 10:43, 17 Noiembrie 2022
Dezbaterea succesiunii, procedura care se finalizeaza cu emiterea certificatului de mostenitor.
In baza certificatului de mostenitor, dvs si fiica veti putea incasa sumele respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi autor - comercializare muzica BogdanB85 BogdanB85 Buna seara. Nu stiu daca ma adresez in locul potrivit, dar deocamdata am o intrebare: Ce trebuie sa faca urmasii unui artist decedat ca sa poata beneficia de ... (vezi toată discuția)
Pensie Mona Cotor Mona Cotor As dori sa intreb, am dreptul sa ridic ultima pensie a sorei mele, decedate în data de 11 noiembrie?Mentionez ca sora mea nu are alți urmași, nu avem ... (vezi toată discuția)
Dovedire calitate de mostenitor pentru dezbatere succesiune SeaPoison SeaPoison Buna ziua, Tatal meu impreuna cu cei 3 frati ai sai la data de 25.12.2016, cand acesta a decedat, erau in faza de strangere documente in vederea deschiderii ... (vezi toată discuția)