avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua! Am popriri pe conturi, și urmează sa ma ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua! Am popriri pe conturi, și urmează sa ma angajez, ...

Bună ziua! Am popriri pe conturi, și urmează sa ma angajez, angajatul mi a zis ca o sa îmi facă un cont de garanții ,întrebarea mea este:se poate pune poprire pe contul de garanții? Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Poprire cont nikolae28 nikolae28 Buna ziua ! In 2010 am facut un credit \"Prima casa\". La acel moment am fost obligat sa fac un depozit colateral de 1.006 lei, contravaloarea a trei rate la ... (vezi toată discuția)
Elucidare poprire ContSters228849 ContSters228849 Buna ziua. Am restante la un credit de nevoi personale, si am primit instiintare de poprire asupra tuturor conturilor mai putin cel in care imi intra salariul. ... (vezi toată discuția)
Poprire pe un cont unde sunt doar imputernicit broscutz@ broscutz@ Buna ziua!As dori sa stiu daca executorul bancar imi poate pun poprire si pe un cont al unui prieten unde sunt imputernicita??sau doar pe conturile unde apar ... (vezi toată discuția)