avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua.Doresc sa aflu ce trebuie facut pentru a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua.Doresc sa aflu ce trebuie facut pentru a anula un contract ...

Buna ziua.Doresc sa aflu ce trebuie facut pentru a anula un contract de vanzare cu cluza viagera de intretinere.multumesc.
Cel mai recent răspuns: Avocat Iofcea-Țiu Maria-Cristina , Avocat 16:31, 17 Noiembrie 2022
Buna ziua!

Anularea contractului o puteți solicita dacă la încheierea lui au fost încălcate condițiile pentru încheierea valabilă a lui.
Puteți solicita rezoluțiunea contractului dacă obligația de întreținere nu a fost respectata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revocare act de vanzare-cumparare lenutasimion lenutasimion Am facut un act de vanzare cumparare cu clauza viagera si drept de uzufruct, in ce conditii mai pot anula acest act (vezi toată discuția)
Cum pot schimba numele proprietarului unui imobil ? andrej andrej Buna ziua. Bunicii mei, care au peste 80 de ani fiecare, s-au decis sa treaca imobilul (apartament bloc) pe numele meu. Apartamentul nu are cadastru si ... (vezi toată discuția)
Reziliere notariala contract vanzare-cumparare uri uri In ce conditii se poate rezilia la notar un contract vanzare-cumparare, cu clauza de intretinere, constand intr-o suma lunara pe care vanzatorul urma sa o ... (vezi toată discuția)