avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Va rog, un raspuns de mare ajutor - cand ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Va rog, un raspuns de mare ajutor - cand primesti ...

Buna ziua. Va rog, un raspuns de mare ajutor - cand primesti calitatea de asigurat in sistemul public de sanatate, atunci cand se inregistreaza CIM in REVISAL, sau atunci cand depune angajatorul fisa pentru angajat? Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:05, 18 Noiembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
salariatul obține calitatea de asigurat la sănătate încă din prima zi de muncă, iar nu de la momentul când începe plata contribuțiilor la fond..

www.avocatnet.ro/articol_480...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua!pe data de 3 mai anul acesta m-am angajat, de când ... Adela32@ Adela32@ Bună ziua!pe data de 3mai anul acesta mam angajat ,de când sunt asigurata la casa de asigurari de sanatate? Va mulțumesc (vezi toată discuția)
Problema contract de munca! mihai15mai mihai15mai Buna ziua, Apelez la dvs pt ca doar aici am gasit niste raspunsuri competente. Angajatorul la care lucrez mi-a facut PFA in loc de contract de munca(ca iesea ... (vezi toată discuția)
Calitate de asigurat in sistemul de pensii publice minel1950 minel1950 Rog sa fiu ajutat cu o opinie pertinenta in urmatoarea problema : O persoana, salariat la Stat contribuie (cotizeaza) la Fondul de pensii publice pe toata ... (vezi toată discuția)