avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... pfa poate sa detina autoturism si motoreta (scuter )
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

pfa poate sa detina autoturism si motoreta (scuter )

am control de la finante si m-i sa spus ca nu am dreptul sa detin autoturism si motoreta (la care am inceput sa-i fac amortizarea ) .am dreptul la un singur autovehicul ? sau nu :sorry:. motoreta ( scuterul este folosit la constatarea,remedierea lucrarilor aflate in garantie , deplasarea la banca etc. pur si simplu in circulatia din oras este foarte practic ) . am activitate de productie echipamente electrice si corpuri de iluminat
Cel mai recent răspuns: ContSters84919 , utilizator 13:08, 21 Ianuarie 2010
Daca aveti numai activitatea de productie nu se justifica detinerea de autoturism si motoreta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie motocicleta pe srl mrt2 mrt2 Buna seara, Sunt interesat sa achizitionez o motocicleta si as dori sa o trec pe firma. Domeniul meu de activitate este consultanta, deci nu garaje sau ... (vezi toată discuția)
E interzis sa ai xenoane la masina ? Pilu Pilu Buna ziua. Azi mi-am facut ITP-ul la autoturism si mi-a spus de acolo ca nu am voie sa am montate xenoane. N-am mai auzit pana acuma. Ar putea sa-mi zica ... (vezi toată discuția)
In cadrul masurii 312 pot avea ca activitate secundarã distribuția de energie electricã provenitã din surse de energie regenerabilã ? Lazarec Lazarec Am un client care vrea sa acceseze masura 312 pentru înființarea unei hale de producție pentru producția plante medicinale, uleiuri, etc, (se ... (vezi toată discuția)