avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... După 1 an de pensie de invaliditate starea de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

După 1 an de pensie de invaliditate starea de sănătate s-a ...

După 1 an de pensie de invaliditate starea de sănătate sa îmbunătățit, astfel că de la comisie m-i s-a transmis că-mi pot relua activitatea (bun de muncă).În aceste condiții pot opta pentru pensie anticipată partial, dacă întrunesc condițiile ?
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 09:28, 18 Noiembrie 2022
Daca intruniti conditiile,sigur ca puteti.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii pensionare moldovan_simion moldovan_simion Ma numesc Moldovan Simion, nascut la data de 24.03.1951. Mentionez ca timp de 24 de ani si 8 luni am lucrat cu carte de munca in Romania (fara a avea grupa) si ... (vezi toată discuția)
Pensie militara silviulica silviulica In data de 16.09.2009 am fost declarat inapt serviciul in politie si incadrat in gradul III de invaliditate iar in decizia medicala se specifica ca boala ... (vezi toată discuția)
După 1 an de pensie de invaliditate pot opta pentru pensie anticipată ... 1958OA 1958OA După 1 an de pensie de invaliditate pot opta pentru pensie anticipată partial, dacă întrunesc condițiile (vezi toată discuția)