avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara . Va cer părerea în numele unei persoane ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara . Va cer părerea în numele unei persoane care nu ...

Bună seara . Va cer părerea în numele unei persoane care nu este în tara .
Persoana respectiva este in divort cu fostul soț, cei doi având 1 copil minor.(14 ani )
În prezent are o alta relație din care a rezultat un copil, născut în străinătate .Copilul are certificat de naștere provizoriu .
În momentul actual procesul de divorț s-a suspendat, urmând sa stabilească și paternitatea bebelusului.( au făcut test ADN în tara în care sunt și l-au trimis în RO ) . Termenul procesului este în ianuarie, întrebarea mea este dacă poate beneficia de un avocat din oficiu sa o reprezinte , ea neputând sa plece pentru ca alăptează la cerere și nu beneficiază nici de resurse materiale foarte mari .
Mulțumesc anticipat în numele ei , sper sa o pot ajuta măcar cu ceva informatii .

Alte discuții în legătură

Buna ziua luna viitoare am prima înfățișare la divorț sunt ... Asimionesei Elena Asimionesei Elena Buna ziua luna viitoare am prima înfățișare la divorț sunt separată de 5 ani de el între timp am cunoscut pe altcineva de 5 ani și am născut ieri ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. ma. confrunt cu următoarea problema. bebelușul ... ilimarce ilimarce Bună ziua. Ma. confrunt cu următoarea problema. Bebelușul născut în Anglia a fost trecut pe certificatul de naștere pe numele mamei și recunoscut de ... (vezi toată discuția)
As dori sa stiu care sunt pasii in rezolvarea unei probleme si ... diana1989 diana1989 As dori sa stiu care sunt pasii in rezolvarea unei probelem si anume : Respectiva pers a nascut un copil cu, concubinul, in timpul casatoriei sale. Pe ... (vezi toată discuția)