avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... AM DE PLATIT O SULTA DUPA IESIREA DIN INDIVIZIUNE ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

AM DE PLATIT O SULTA DUPA IESIREA DIN INDIVIZIUNE ...

Bună seara .AM DE PLATIT O SULTA DUPA IESIREA DIN INDIVIZIUNE SI NU STIU UNDE UNDE SI CUM O POT PLATI.NU AM VORBITOR CU PARTEA ADVERSA DAR AS VREA SA PLATESC INAINTE DE A MI PUNE EXECUTARE .VA ROG AJUTATI MA TREBUUE SA FIE UN MOD SA POT PLATI INAINTE.MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 04:43, 18 Noiembrie 2022
Nu mai scrieti cu majuscule!
Vb cu partea adversa sa va dea un cont si sa mergeti la notar sa dea declaratie c q primit banii si ca nu mai are pretentii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indiviziune axiclau axiclau nu axista nici o posibilitate sa construiesc in indiviziune ,fara ca sora mea sa aiba vreun drept la casa pe care o construiesc?nu pot sa ies din indiviziune ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as dori sa stiu cum se face plata sultei daca am primit ... monykastory monykastory Buna ziua, As dori sa stiu cum se face plata sultei daca am primit hotararea judecatoreasca? Am de platit fostului sot o sulta de ( x lei) si as dori sa stiu ... (vezi toată discuția)
Reducere valoare sulta vali_085 vali_085 Buna ziua! Daca am 5/8 din garsoniera si dovedesc ca am investit in acea garsoniera ma va ajuta la reducerea sultei in cazul iesirii in indiviziune. ... (vezi toată discuția)