Buna ziua !
Am o plata facuta in contul furnizorului meu de energie de peste 90.000 lei care nu imi apartine este facuta prin ordin de plata . Este de peste 20 zile plata ,am observat doar cand mi s-a stins cu factura mea curenta .
Tin sa precizez ca locul de consum este pe persoana fizica si nu imi apare in cont la detalii plata cine a facut plata sa remediez problema.
Intrebarea e din moment ce factura mea respectiv (500lei) sa platit automat din soldul din cont risc penalitati cand se va remedia situatia ?
Si cum as putea sa remediez situatia ?
cu mentiunea ca nu am reusit prin relatii clienti cu furnizorul de energie sa clarific mi sa spus ca nu pot furniza date despre emitentul plati si ca revine cu un telefon si atat a fost tot nu au mai revenit .
Exista posibilitatea sa fiu citata in instanta ?
Daca aveti vre-o informatie despre speta asta sau ceva similar orice informatie ma ajuta multumesc anticipat!
MARIANADemenescu
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Buna ziua! Ati putea sa mergeti la banca dumneavoastra sa solicitati lamuriri despre aceasta operatiune de incasare necuvenita in contul d-voastra si o solicitare de restituire a sumei catre platitor.
Plati card
mutzunake
Buna Ziua,
Am un card de debit pe firma , cu care platesc diverse cumparaturi , gen Billa, Selgros , masa
servita . La fiecare plata cu cardul pe langa ... (vezi toată discuția)
Restituire bani
Marius Nou
fostul angajator mi-a trimis un email in care ma anunta ca am de restituit firmei o suma de bani reprezentant greselile de calcul pe lunie februarie si martie. ... (vezi toată discuția)