avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sunt angajat cadru tehnic într-un spital. În ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sunt angajat cadru tehnic într-un spital. În același timp ...

Sunt angajat cadru tehnic într-un spital. În același timp prin decizia managerului dețin și funcția de RSVTI. Cei de la RUNOS mi-au spus că nu mă pot plati pentru activitatea de RSVTI pentru-ca in Sănătate nu se plătește cumulul de funcții. Mă interesează legea care stipulează acest lucru.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:35, 18 Noiembrie 2022
Gasiti aici detalii.
[ link extern ]
Vedeți acest link
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare andonik andonik Sunt angajat la centrala termica a unui spital . Una dintre conditiile de la angajare a fost sa semnez un angajament prin care voi urma cursurile de RSVTI ( ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate?! stelarman stelarman Pe site-ul ms.ro (aici http://www.ms.ro/index.php?pag=22&pg=1) a fost publicata metodologia de organizare a concursului pentru manageri spitale. Am citit ... (vezi toată discuția)
Inca o functie in plus micutu50 micutu50 Buna ziua, Sunt angajat ca si Coordonator SSM, cadru tehnic PSI, responsabil mediu si RSVTI, Intre timp firma vrea sa fiu si inspector in protectie ... (vezi toată discuția)