avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salarizare

Sunt angajat la centrala termica a unui spital . Una dintre conditiile de la angajare a fost sa semnez un angajament prin care voi urma cursurile de RSVTI ( operator responsabil de supravegherea tehnica a instalatiilor). Dupa autorizare am fost desemnat de catre administratie, RSVTI al spitalului respectiv. Serviciul RUNOS imi spune ca nu exista baza legala sa imi acorde un spor sau altceva pentru desfasurarea acestei activitati. E corect in conditiile in care eu imi desfasor activitatea in timpul meu liber( avem peste 40 de echipamente sub incidenta ISCIR ) sa nu am nici un drept?
Cel mai recent răspuns: andonik , utilizator 11:35, 13 Mai 2020
Orele suplimentare se plătesc, potrivit Codului muncii, contractului colectiv de muncă și contractului individual de muncă.
Nu se platesc ore suplimentare in Sanatate.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Mai 2020
andonik, utilizator
In cazul meu este vorba de o alta functie , destul de complexa care necesita timp si aceasta nu vine cu nici un drept. Daca la personalul medical se poate acorda jumatate de norma la cel tehnico- administrativ nu exista baza legala. ( Explicatia serviciului RUNOS) Mai exact prestez activitatea de RSVTI benevol.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Mai 2020
andonik, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Organigrama rsvti dorintabirta dorintabirta Bună ziua, Îmi puteți spune vă rog dacă este obligatoriu ca RSVTI-ul să fie în subordinea directă a directorului general/administratorului (la fel ... (vezi toată discuția)
Operator rsvti -pfa ARYON ARYON Buna ziua , ma numesc Pavel Florin sunt autorizat operator RSVTI din anul 2015 , in prezent activez cu contract de munca norma intreaga la ISPH . Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Ce facem daca avem transpalete hidraulice? cf legislatiei, transpaletele hidraulice 2500kg, chiar daca ridica ... eugen untila eugen untila Cf legislatiei, transpaletele hidraulice 2500kg, chiar daca ridica sarcini la numai 10-15cm, sunt supuse normelor ISCIR. Asta presupune sa angajam o persoana ... (vezi toată discuția)