Buna ziua, acum cateva zile in jurul orei 19.30, 2 politisti de la Politia Locala imi bat in usa spunand ca am blocat pe cineva in parcare si sa merg sa mut masina. Am plecat asa cum eram in pantaloni de casa si papuci, in graba am uita sa imi iau si ochelarii de citire si cartea de identitate. In parcare mai erau alti 2 politisti de la Politia Rutiera care imi spun ca exista un denunt pe numele meu si acesta este motivul pentru care ma vor amenda. Vreau sa mentionez ca jumatate din parcare este imprejmuita de Primaria Bucuresti pentru lucrarile de termoficare. Sunt multi locatari care parcheaza neregulamentar, si exista o intelegre intre noi sa nu lasam masina in viteze, si sa lasam nr. de tel in bord pt cei care sunt blocati. Unul din politistii de la rutiera mi-a cerut CI care era in locuinta si atunci mi-a solicitat sa ii dictez CNP-ul. Nu mi-a solicitat nici un alt act de identitate , permisul de conducere sau talonul care erau in bordul masinii si le puteam prezenta imediat. Deracece nu avem ochelarii la mine nu am putut sa citesc si sa semnez ce a consemnat politistul in PV. Cert este ca m-am trezit cu o amanda e cca 1400 ron pentru parcare neregulamentara si neprezentarea actelor de identitate. Intrearea mea este: avand in vedere ca in momentul sosirii politistilor erau si alte masini parcate similar dar eu am primit amenda pentru ca am fost denuntata, pot sa contest PV ca nu contine numele denuntatorului? o alta intrebare pot sa contest ameneda de neprezentare acte in justitie explicand situata? sunt foarte contrariata cum este posibil ca 4 politisti bugetari sa fie folositi la astel de actiuni, si nu inteleg in ruptul capului cum este posibil ca Politia Romana sa aloce resursele a 4 pesoane bugetate din buzunarul nostru pentru asa ceva? sunt fapte abominabile care se intampla si pe care politia nu le rezolva spunand ca nu are personal suficient. O are as putea sa intreb la Politie circumstanata in care 4 politisti au ajuns la adresa mea pentru o parcare neregulamentare? multumesc!
ynocentta
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Aspectul invocat de dv referitor la lipsa mentiuni denuntator ,nu reprezinta temei legal care sa atraga anularea PV contraventie
Daca apreciati ca vi s-au incalcat drepturile legitime,aveti dreptul legal sa contestati PV in instanta de judecata