avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Care este regula de calcul a taxelor notariale in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Care este regula de calcul a taxelor notariale in cazul unei ...

Care este regula de calcul a taxelor notariale in cazul unei donatii a unui teren?(donatorul si donatarul nu sunt rude) Multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Noiembrie 2022
sstere, utilizator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 21:15, 19 Noiembrie 2022
Se calculează valoarea terenului în funcție de expertiza notariala din zona respectiva și la acea valoarea se percep taxele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de donatie-taxa aferenta unui contract de donatie intre rude de gradul 3 iuditha iuditha buna,am si eu mai multe nelamuriri legate de un contract de donatie pe care urmeaza sa il realizez.Unchiul meu (fratele mamei) doreste sa imi doneze un ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil laura_agapy laura_agapy As dori sa stiu cat ar costa actele de vanzare- cumparare la notariat daca mama mea imi vinde mie casa. Casa are 80 mp iar terenul 187 mp. Ma gandesc ca poate ... (vezi toată discuția)
Donatia unui teren de la parinte la copil ,care ar costul aprox ? liana1963 liana1963 As dori sa stiu care ar putea fi taxele si alte costuri in mare daca mama ar decide sa imi doneze un teren intravilan ? Se calculeaza la o valoare minima a ... (vezi toată discuția)