avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună seara, daca îmi este suspendat permisul pe 90 ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seara, daca îmi este suspendat permisul pe 90 de zile și ...

Bună seara.daca îmi este suspendat permisul pe 90 de zile și în acest timp mi sa deschis alt dosar pt conducere cu permis suspendat.dupa acele 90 de zile pot cere o dovada pt a conduce pana se finalizează dosarul si primesc pedeapsa pt al doilea dosar?

Alte discuții în legătură

Dosar penal pentru conducere cu permisul suspendat ibocan ibocan Buna! Am un dosar penal intocmit pe baza conducere cu permis suspendat mi-sa eliberat o dovada cu drept fara circulatie. in intervalul acesteia pana la ... (vezi toată discuția)
Bună seara. mi s-a reținut permisul pe 90 de zile pt alcool ... CristinaPH CristinaPH Bună seara. Mi s-a reținut permisul pe 90 de zile pt alcool 0.3 și mi-au eliberat o dovada fără drept de circulație, în naivitatea mea, am crezut xa ... (vezi toată discuția)
Ce model de cerere trebuie sa fac pentru eliberarea permisului de conducere? marius_oprita marius_oprita Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat. Nu stiu cum sa fac sa-mi recuperez permisul, pt ca nu stiu ce model de cerere sa fac catre procuror. ... (vezi toată discuția)