Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat. Nu stiu cum sa fac sa-mi recuperez permisul, pt ca nu stiu ce model de cerere sa fac catre procuror. Deci, eu am fost implicat intr-un accident auto, in care m-am constituit parte civila. Pe percursul cercetarilor se presupune ca in urma acestui accident am fost si eu vinovat incalcand niste norme de circulatie le drumurile publice, dar pe numele celaluilalt conducator auto s-a deschis un dosar penal in care eu m-am constituit parte civila. Am permisul suspendat odata cu al lui in data producerii accidentului. Daca eu am permisul suspendat cu dovada fara drept de circulatie iar datele ce au ajuns acum la dosar arata ca eu am savarsit fapte civile care ar fi trebuit sa duca la suspendarea permisului meu cel mult 90 de zile, de ce mi se retine permisul in continuare pana la finalizarea dosarului avand in vedere ca dosarul este deschis pe numele respectivului conducator nu pe numele meu? Va rog ajutati-ma cu un model de cerere prin care sa stiu ceea ce cer pt ca nu stiu daca ma pot adresa cu cererea pe numarul dosarului care de fapt nu este al meu. Multumesc