avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce model de cerere trebuie sa fac pentru eliberarea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce model de cerere trebuie sa fac pentru eliberarea permisului de conducere?

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat. Nu stiu cum sa fac sa-mi recuperez permisul, pt ca nu stiu ce model de cerere sa fac catre procuror. Deci, eu am fost implicat intr-un accident auto, in care m-am constituit parte civila. Pe percursul cercetarilor se presupune ca in urma acestui accident am fost si eu vinovat incalcand niste norme de circulatie le drumurile publice, dar pe numele celaluilalt conducator auto s-a deschis un dosar penal in care eu m-am constituit parte civila. Am permisul suspendat odata cu al lui in data producerii accidentului. Daca eu am permisul suspendat cu dovada fara drept de circulatie iar datele ce au ajuns acum la dosar arata ca eu am savarsit fapte civile care ar fi trebuit sa duca la suspendarea permisului meu cel mult 90 de zile, de ce mi se retine permisul in continuare pana la finalizarea dosarului avand in vedere ca dosarul este deschis pe numele respectivului conducator nu pe numele meu? Va rog ajutati-ma cu un model de cerere prin care sa stiu ceea ce cer pt ca nu stiu daca ma pot adresa cu cererea pe numarul dosarului care de fapt nu este al meu. Multumesc
Ultima modificare: Luni, 29 Octombrie 2018
marius_oprita, utilizator
Cel mai recent răspuns: marius_oprita , utilizator 15:46, 29 Octombrie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident cu victime, vatamare din culpa, nup - se mai suspenda/anuleaza permisul? cyan cyan daca in urma unui accident de circulatie au rezultat victime , politia face incadrarea de vatamare din culpa, procurorul pe baza probelor si/sau expertizei ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala - depasire linie continua + accident girafa1972 girafa1972 Buna ziua, M-am uitat peste codul rutier, sectiunea contraventii\\infractiuni dar sincer nu am reusit sa imi dau seama un conducator auto, care, incalcand ... (vezi toată discuția)
Poate fi suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile dacă nu există un proces verbal de constatare a vreunei contravenții? Corina Grigorescu Corina Grigorescu Buna ziua. Poate fi suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile in situatia in care nu exista un proces verbal de constatare a vreunei contraventii? (vezi toată discuția)