avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Antecontract de vanzare de bun viitor apartament de la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Antecontract de vanzare de bun viitor apartament de la dezvoltator ...

Antecontract de vanzare de bun viitor apartament de la dezvoltator fara incheierea contractului de vanzare - cumparare. Apartamentul dat in folosinta la 8 luni dupa data la care trebuia semnat contractul final. Platit 2 transe din suma integrala, ultima ar trebui sa o platesc la semnarea actului final. Nu se poate face receptia deoarece lipsesc locurile de parcare. Dezvoltatorul cere semnarea unui act aditional in care propune prelungirea termenului de semnare a contractului final, plata restului de bani, sa nu divulg unei terte persoane continutul conventiei, ca suntem de acord sa scutim notarul de verificarea registrelor de publicitate imobiliara.
Nu stiu ce sa fac.
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Noiembrie 2022
volvera, utilizator
Cel mai recent răspuns: volvera , utilizator 19:04, 27 Noiembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ar trebui sa va dea câteva mii de euro despăgubiri.
Nu are bani ca să semnati?

Mergeti cu actele la avocat ca sa vada cum îl faceți sa plătească.

Scris din București 2022

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Notificati oficial dezvoltatorul cu obligatia respectarii termenului initial asumat pentru finalizarea incheierii documentelor de achizitie bun imobil-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferenteb solutionarii in instanta de judecata
Buna seara !
Am descoperit ca dezvoltatorul trebuia sa faca cf. Autorizatiei de construire locurile de parcare la subsol. Din lipsa acestor locuri nu se poate face receptia, Pot cere despagubire pt acest fapt ? El incearca un schimb cu domeniile statului a unei fasai de teren peste strada, dar a primit aviz nefavorabil. Zice ca incearca din nou. Ce sa mai cred ? Ceva nu e ok.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Ar trebui sa va dea câteva mii de euro despăgubiri.
Nu are bani ca să semnati?

Mergeti cu actele la avocat ca sa vada cum îl faceți sa plătească.

Scris din București 2022



~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara ! dezvoltatorul, desi ne-a lasat sa folosim apartamentul, ... volvera volvera Buna seara ! Dezvoltatorul, desi ne-a lasat sa folosim apartamentul, semnand un proces verbal de predare-primire, acum pune presiune pe noi spunand ca cine nu ... (vezi toată discuția)
Interpretare text antecontract volvera volvera Buna seara ! Am nevoie de o interpretare a unei portiuni de text ce face parte dintr-un antecontract de bun viitor achizitie apartament. Se refera la ... (vezi toată discuția)
Acord colectiv loc de parcare Cristian901 Cristian901 Am cumpărat un apartament într-un complex rezidențial. Separat am achiziționat doua locuri de parcare (prețul lor a intrat în prețul apartamentului), ... (vezi toată discuția)