avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Acord colectiv loc de parcare
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Acord colectiv loc de parcare

Am cumpărat un apartament într-un complex rezidențial. Separat am achiziționat doua locuri de parcare (prețul lor a intrat în prețul apartamentului), când am semnat la notar dezvoltatorul a zis ca pt locurile de parcare și spatiile pt depozitare se va semna un acord colectiv la notar după ce se muta toți locatarii. Am făcut și o procura prin care îl deleg pe dezvoltator sa semneze în numele meu. Cum pot sa vad dacă acel acord notarial s-a semnat? Dezvoltatorul nu ne răspunde
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:15, 25 Mai 2018
Notificati oficial dezvoltatorul cu obligatia comunicarii stadiului acordului colectiv sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de parcare inchiriat - proprietarul nu imi da acces Topirceanu Bogdan Topirceanu Bogdan Buna seara! Am inchiriat un apartament cu loc de parcare subteran. Proprietarul apartamentului, care este si dezvoltatorul complexului rezidential, amana ... (vezi toată discuția)
Antecontract de vanzare de bun viitor apartament de la dezvoltator ... volvera volvera Antecontract de vanzare de bun viitor apartament de la dezvoltator fara incheierea contractului de vanzare - cumparare. Apartamentul dat in folosinta la 8 luni ... (vezi toată discuția)
Blocare drum de acces bloc Deealumary Deealumary Buna ziua! Anul trecut am achizitionat un apartament intr-un complex rezidential de langa Bucuresti. Accesul in complex este limitat de o bariera, locurile de ... (vezi toată discuția)