avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Blocare drum de acces bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Blocare drum de acces bloc

Buna ziua! Anul trecut am achizitionat un apartament intr-un complex rezidential de langa Bucuresti. Accesul in complex este limitat de o bariera, locurile de parcare se inchirieaza de la dezvoltator, insa ni se permitea accesul cu masina pe o durata limitata, pentru a descarca mobila sau alte bagaje. Dreptul de a avea acces la bloc cu masina este mentionat si in contractul de vanzare-cumparare. De doua zile, insa, dezvoltatorul nu mai permite accesul masinilor care nu au loc de parcare inchiriat, chiar daca avem de descarcat mobila sau alte obiecte mari. Desi i-am aratat ca avem acest drept stabilit prin contract, tot nu permite ridicarea barierei. Cum ar trebui sa procedez mai departe, daca pe cale amiabila nu rezolv nimic? Mentionez ca nu avem o asociatie de proprietari, de administrarea conplexului se ocupa tot firma care a construit blocurile.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:05, 1 Noiembrie 2017
Notificati oficial dezvoltatorul cu obligatia respectarii clauzelor contractual asumate-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielor aferente solutionarii in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Complex rezidential: problema parcare MihaelaP1234 MihaelaP1234 Buna ziua, am cateva nelamuriri cu privire la legalitatea unei bariere montate ansablului rezidential unde locuiesc. Exista mai multe blocuri si sunt doua ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, intr un complex rezidential cu 7 blocuri, in care ... Horia Marin Horia Marin Buna ziua, Intr un complex rezidential cu 7 blocuri, in care dețin apartament dar nu am mașină și nici loc de parcare s a decis repararea barierei ... (vezi toată discuția)
Președintele asociației mi-a blocat accesul cu mașina în cadrul complexului pe motiv că nu am un loc de parcare cumpărat/închiriat. cum pot rezolva acest abuz? Bogdan_C93 Bogdan_C93 Buna ziua, am o intrebare si va rog sa ma ajutati cu lamuriri competente, eu unul nu cunosc legislatia in domeniul acesta asa ca am nevoie de ajutorul vostru. ... (vezi toată discuția)