avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1030 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Loc de parcare inchiriat - proprietarul nu imi da acces
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Loc de parcare inchiriat - proprietarul nu imi da acces

Buna seara!

Am inchiriat un apartament cu loc de parcare subteran.
Proprietarul apartamentului, care este si dezvoltatorul complexului rezidential, amana sa imi predea telecomanda de la poarta de acces in parcare fara o explicatie clara, desi au trecut peste 20 de zile de la semnarea contractului.
Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:22, 11 Iulie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu va ramine decit sa contactati un avocat, daca ziceti ca in contract e specificat si acel loc de parcare. Macar pentru o notificare avocatiala.
Puttei notfica oficial dezvoltatorul prin document autentificat inclusiv la birou notarial prin care sa solicitati dezvoltatorul sa se achite de obligatia contractual asumata-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta unde puteti solicita inclusiv daune pentru imposibilitate folosinta loc parcare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocare drum de acces bloc Deealumary Deealumary Buna ziua! Anul trecut am achizitionat un apartament intr-un complex rezidential de langa Bucuresti. Accesul in complex este limitat de o bariera, locurile de ... (vezi toată discuția)
Complex rezidential: problema parcare MihaelaP1234 MihaelaP1234 Buna ziua, am cateva nelamuriri cu privire la legalitatea unei bariere montate ansablului rezidential unde locuiesc. Exista mai multe blocuri si sunt doua ... (vezi toată discuția)
Doar dezvoltatorul poate parca pe trotuar ? sorin_z sorin_z Buna seara, Incerc sa fiu cat mai la subiect ... asa ca va prezint ingredientele: - una bucata cartier rezidential (peste 1000 apartamente) - una bucata ... (vezi toată discuția)