avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Copil minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Copil minor

Buna seara, tatal copilului meu ameninta ca pleaca de acasa, ca paraseste domiciliul conjugal, avem un copil de 7 ani impreuna, ce este de facut in acest sens?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 12:10, 20 Noiembrie 2022
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bagajul.
Dupa ce pleaca, il dati in judecata sa plateasca pensie asta daca nu intelege ca trebuie si el sa întrețina copilul
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Si daca ameninta ce? Sau daca va pleca? Nu e mai normal sa nu traiti in tensiune, certuri, atmosfera tensionata in familie? Mai bine explicati copilului situatia si domnului ca ar fi mai bine sa ia decizii si sa aiba comportament de adult si sa si asume totodata obligatiile fata de minor.

Nu sunteti raspunzatoare de actiunile altui adult, nu puteti face educatie altui adult, nu va puteti opune deciziilor altui adult. Ceea ce puteti face si este chiar obligatoriu este sa va ocrotiti si protejati copilul, sa il educati.
Ultima modificare: Duminică, 20 Noiembrie 2022
AV. GABRIELA GERBER, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un sfat, va rog! haruna haruna Am 24 de ani si sunt casatorita de aproape un an, avem impreuna un copil de 10 luni. Problema este ca nu ne mai intelegem si am ajuns sa discutam de divort. ... (vezi toată discuția)
Copilul merge cu mine in cazul unui divort? andreea.dragan andreea.dragan Buna ziua! De cateva luni, la cateva zile este inevitabil sa nu am certuri acasa cu sotul... Motivele sunt diverse, plecand de la neintelgerile dintre mine ... (vezi toată discuția)
Ce pot face? machita machita Dupa 14 ani de casnicie,dupa multeeeee certuri,batai si alte cele,nu mai pot trai alaturi de \"sotul\"meu.Pot pleca de la el,de acasa,cu copilul pana sa bag ... (vezi toată discuția)