avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 351 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua, O intampinare , in cadrul unui proces, se ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua, O intampinare , in cadrul unui proces, se depune in ...

Buna ziua, O intampinare , in cadrul unui proces, se depune in 30 de zile calendaristice sau in 30 de zile lucratoare ..?
Cel mai recent răspuns: Popval , utilizator 16:10, 20 Noiembrie 2022
Se depune in functie de stadiul procesual in 15 sau 25 de zile calendaristice de la primirea adresei instantei.
Stadiul procesual : Recurs . In Comunicare este specificat termenul de 30 de zile. Data postei este 26 oct. Se calculeaza incepand cu data de 27, iar 30 de zile calendaristice s-ar incheia pe 25 nov. inclusiv Corect ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
28 nov ultima zi, caci nu intra in calcul nici prima, nici ultima zi cd se implineste termenul.
Aha ! Multumesc ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen depunere intampinare adryy adryy Buna ziua. Am primit o comunicare pentru recurs cu data postei 21 oct. 2015. Am termen 30 de zile de la primire sa depun intampinare. Ultima zi de depunere a ... (vezi toată discuția)
Calcul termen depunere intampinare dana manea dana manea am fost data in judecata. citatia este emisa pe data de 28.10.2016. data comunicarii pe plic este 31.10.2016.pana la ce data pot depune intampinarea ? pe ... (vezi toată discuția)
Hotarare ioana00 ioana00 Am avut un litigiu de munca si l-am castigat.As vrea sa stiu termenul de recurs 10 zile lucratoare sau calendaristice.Am primit hotararea pe 28 decembrie data ... (vezi toată discuția)