avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o informartie ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o informartie legata de majorare ...

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o informartie legata de majorare pensie alimentara intretinere minor....Mentionez ca am o hotarare judecatoreasca prin care este satbilita pensie alimentara 850 lei,datorita cheltuielilor mult m-ai mare doresc o majorare a acesteia avand in vedere ca tatal minorei obtine venituri pe teritoriul Marii Britanii,va rog sa ma induramati unde ar trebui sa ma adresez?
Cel mai recent răspuns: Marinela Zapciroiu , Avocat 13:35, 21 Noiembrie 2022
Bună ziua! Trebuie introdusă o cerere de chemare în judecată prin care să se solicite majorarea cuantumului pensiei alimentare având în vedere cuantumul crescut al cheltuielilor (dovedite bineînțeles).
ma puteti ajuta cu un model?
Nu am cum să vă ofer un model pentru că trebuie abordată situația dvs particulară. Pentru costuri mai reduse puteți achiziționa doar servicii de redactare a acțiunii. Puteți să mă contactați la telefon sau prin mesaj privat pe platformă pentru comunicarea unui cost.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara roxi13 roxi13 Care este venitul care se ia in calcul la stabilirea pensiei alimentare? Cel brut sau cel net? Fostul meu sot nu imi spune niciodata ce salariu are, ii ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara minor maurora2012 maurora2012 am o fetita de 1 an si tatal ei (cu care am trait in concubiaj) ne-a parasit.A recunoscut copilul. Este obligat la pensie alimentara si care este cuantumul, el ... (vezi toată discuția)
pensia alimentara data pe jumatate de mai bine de un an lelia20052006 lelia20052006 In urma divortului din aprilie 2006 s-a hotarat incredintarea minorelor mie, ca mama, si acordarea de catre fostul sot, tatal copiilor, a unei pensii ... (vezi toată discuția)