Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o informartie legata de majorare pensie alimentara intretinere minor....Mentionez ca am o hotarare judecatoreasca prin care este satbilita pensie alimentara 850 lei,datorita cheltuielilor mult m-ai mare doresc o majorare a acesteia avand in vedere ca tatal minorei obtine venituri pe teritoriul Marii Britanii,va rog sa ma induramati unde ar trebui sa ma adresez?
Bună ziua! Trebuie introdusă o cerere de chemare în judecată prin care să se solicite majorarea cuantumului pensiei alimentare având în vedere cuantumul crescut al cheltuielilor (dovedite bineînțeles).
Nu am cum să vă ofer un model pentru că trebuie abordată situația dvs particulară. Pentru costuri mai reduse puteți achiziționa doar servicii de redactare a acțiunii. Puteți să mă contactați la telefon sau prin mesaj privat pe platformă pentru comunicarea unui cost.
Pensie alimentara
roxi13
Care este venitul care se ia in calcul la stabilirea pensiei alimentare? Cel brut sau cel net? Fostul meu sot nu imi spune niciodata ce salariu are, ii ... (vezi toată discuția)