avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua Am avut un proces pe rol si s a incheiat in ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua Am avut un proces pe rol si s a incheiat in 19/20/2021 ...

Buna ziua
Am avut un proces pe rol si s a incheiat in 19/20/2021 Dar încă nu s a redactat ca sa pot intra in posesia hotărârii.
Ce ma sfătuiți să fac pentru ca judecătorul de caz sa poata face redactarea hotărârii din data de 19/10/2021
Vreau sa fac următoarea mărturisire
În acest dosar este vorba de fica unui fost renumit avocat fost și prefect cu fiul si nora avocați in drept si care dețin anumite funcții prin tribunal .
Hotărârea imi este favorabilă dar daca nu pot intra in posesia ei este că si nula
A trecut mai bine de 1 an de la pronunțarea hotărârii.
Cu multa stima!
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 06:03, 22 Noiembrie 2022
Bună ziua,

Faceți cerere de urgentare pe acest model:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intarziere de 1 an si 4 luni la redactarea hotararii Ileana_ Ileana_ Buna ziua, Am pe rol un proces civil care a ajuns la tribunal so unde s-a judecat, dar redactarea oficiala a hotararii a intarziat cu 1 an si 4 luni deja. ... (vezi toată discuția)
Amânare redactare decizie judecătorească cristina2857 cristina2857 Bună ziua! M-ar interesa dacă este normal ca o decizie să nu fie redactată și să se afle tot la judecător (așa ni s-a spus de la arhivă) timp de 3 ... (vezi toată discuția)
Ce obiect va avea actiunea care ar trebui sa o promovez? mdcc mdcc Buna seara,rog un raspuns avizat,un barbat in urma unui divort a deschis o actiune de partaj,in timpul procesului el a vandut dreptul litigios fiului acestuia ... (vezi toată discuția)