avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, am primit la cutia postala o amenda ptr ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, am primit la cutia postala o amenda ptr lipsa rovigneta, ...

Buna ziua, am primit la cutia postala o amenda ptr lipsa rovigneta, putandu-se plati jumatate din valiarea ei in termen de 15 zile. Se tine cont daca nu am fost in tara in intervalul in care puteam plati redus? Mentionez ca pot demonstra acest lucru. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:56, 22 Noiembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea nu prevede astfel de derogari.
[ link extern ]
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din pacate termenul pentru plata redusa este foarte clar. Puteti contesta in instanta cerand clementa insa sansele pentru o hotarare favorabila sunt foarte mici.
Multumesc mult ptr lamuriri. O zi buna!
Aspectul invocat de dv nu este prevazut de legea in vigoare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda primita la adresa gresita. Klara77 Klara77 Buna seara , am o problema legata de primirea unei amenzi la o adresa anterioara celei din buletinul actual . Mai exact . In septembrie 2021 , deoarece ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de contraventie gresit completat roberth roberth Buna seara. Socrul meu conduce o masina care este pe numele nostru si este un cetatean care respecta legea la sange, ca sa ma exprim asa. Necazul este ca a ... (vezi toată discuția)
Lipsa instiintare contraventie wildkatt wildkatt Buna ziua! Am aflat saptamana aceasta, din greseala (facandu-mi cont pe Ghiseul.ro), ca am un proces-verbal de constatare a contraventiei cu amenda, datand din ... (vezi toată discuția)