avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

dosar penal

Salutare. Am si eu o intrebare,am primit o citatie in care spune sa ma prezint la politie in calitate de faptuitor intrun dosar penal.Eu acum un an am fost martor intrun dosar privind ridicarea pe nedrept al permisului de conducere al unui taximetrist.Acum nu inteleg cum am ajuns din martor in faptuitor?:O
Cel mai recent răspuns: buruianaciprian80 , utilizator 13:07, 21 Ianuarie 2010
Poate este vorba despre o alta fapta. Oricum este bine sa vedeti despre ce este vorba, insotita de un avocat.
Calitatea se poate schimba in functie de probele strânse de organele de cercetare penală.
Mult succes!
:offtopic: Daca postati in forumul " Drept penal , probleme serioase cu dreptul " ati fi fost lamurit imediat . www.avocatnet.ro/content/for...

Martorul este persoana care are cunostinta despre o fapta sau o imprejurare de natura sa serveasca la aflarea adevarului in procesul penal, avand obligatia de a se prezenta la chemarea organelor judiciare, de a depune marturie si de a relata adevarul si numai adevarul.

Faptuitorul este o persoana in legatura cu care se desfasoara o activitate procesuala,dar care nu este implicata intr-o urmarire penala , potrivit art.200,214,215 , etc. din Codul de procedura penala .
ok va multumesc:sorry:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martorii nucusor nucusor buna ziua,am depus o plingere penala la politie ptr lovire (5 zile medicale),fapta s.a produs ziua in amiaza mare...am dat vre.o cinci nume de martori care au ... (vezi toată discuția)
Dreptu meu ca martor spulberat??????? titina1988 titina1988 buna,am apelat la avocat.net pt ca imi prezinta incredere.sunt o femeie maritata.am 24 de ani si confrunt o problema cu un comisar din politie fiind sunt ... (vezi toată discuția)
Declaratie martor cristiursa cristiursa DACA DAU O DECLARATIE IN CALITATE DE MARTOR IN CADRUL UNOR CERCETARI POLITIENESTI TREBUIE SA DEPUN JURAMANT MENTIONEZ CA NU ESTE INCEPUTA URMARIREA PENALA ... (vezi toată discuția)