avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Doresc sa deschid o acțiune in instanța privind o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Doresc sa deschid o acțiune in instanța privind o succesiune

Buna ziua Doresc sa deschid o acțiune in instanța privind o succesiune Certificatele de deces sunt la celălalt Moștenitor care nu dorește sa îmi dea certificatele de deces sa deschid succesiunea (suntem doi moștenitori) Cum pot proceda? Multumesc
Ultima modificare: Marți, 22 Noiembrie 2022
redinciucconstantin, utilizator
Cel mai recent răspuns: Conta/3 , utilizator 10:57, 23 Noiembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Apelati la avocat ca sa se ocupe de tot.
Trebuie o motivare în fapt și în drept.

Scris din București 2022
Cu dovada ca sunteti mostenitor (CI de regula) puteti scoate duplicate ale certificatelor de deces de la Primarie/decese. Daca sunt in alta localitate, va prezentati la Primaria dvs si ei cer de la Primaria localitatii unde au decedat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Duplicat certificat de deces buna seara, fratele mamei a decedat ... Vlad1968 Vlad1968 Duplicat certificat de deces Buna seara, fratele mamei a decedat de curand (locuia in alta localitate). Ei sunt 3 frati. Al treilea frate detine certificatul ... (vezi toată discuția)
Anexa 24 NICKO74 NICKO74 buna ziua,va rog sa ma ajutati cu un raspuns. am facut o solicitare la OCPI pentru eliberarea unui duplicat pentru titlu de proprietate eu fiind unul din ... (vezi toată discuția)
Deschidere succesiune danimik danimik Buna ziua, As dori sa stiu care este procedura de urmat in situatia in care doresc sa obtin un certificat care sa ateste calitatea de mostenitor pentru fetita ... (vezi toată discuția)