avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Receptie finala lucrari fara bransament definitiv la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Receptie finala lucrari fara bransament definitiv la energie electrica

Buna ziua, am cumparat de curant un imobil, o parte din bani au fost platiti dezvoltatorului prin credit ipotecar, Problema este ca imobilul nu are bransament definitiv la energie electrica. Din cate am vazut legea a fost modificata si dezvoltatorul nu treabuia sa primeasca procesul verbal de receptie a lucrarilor numai dupa ce imobilul avea bransament definitiv la energie electrica. Momentan imobilul este racordat la energie electrica printr-un bransament de santier. Pentru bransamentul definitiv dezvoltatorul a mai cerut o suma de bani in plus fata de cea stabilita in contract. A emis ilegal primaria procesul verbal de receptie a lucrarilor. Poate fi trasa la raspundere primaria pentru nerespectarea legii, in urma unui proces?
Ultima modificare: Marți, 22 Noiembrie 2022
grilpavel, utilizator
Cel mai recent răspuns: w_v_w_v , utilizator 09:50, 24 Iulie 2023
Buna ziua ! Ati aflat raspunsul ? Sunt in aceeasi situatie si doresc sa stiu ce se poate face mai departe :( .

Multumesc,
www.avocatnet.ro/forum/discu...

Aveti aici alte raspunsuri la situatii asemanatoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am cumparat in urma cu câteva luni un imobil, prin ... mihe19d mihe19d Buna ziua, am cumparat in urma cu câteva luni un imobil, prin credit ipotecar, Problema este ca imobilul nu are bransament definitiv la energie electrica. La ... (vezi toată discuția)
Dezvoltator racordare energie electrică imobil credit ipotecar Ion Oana M. Ion Oana M. Bună ziua. Suntem în proces de achiziție a unui imobil (casă și curte). A fost achitat avansul, urmând ca restul sumei să fie plătit prin credit ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, este legal ca un dezvoltator imobiliar sa perceapa ... adina22222222 adina22222222 Buna ziua, Este legal ca un dezvoltator imobiliar sa perceapa o taxa de la cumparator (bloc nou) pentru racordarea unui apartament (nu a ... (vezi toată discuția)