avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, daca mi am dat demisia cu acordul partilor ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, daca mi am dat demisia cu acordul partilor incepand ...

Buna ziua, daca mi am dat demisia cu acordul partilor incepand cu o data stabilita(10.12.2022) si intre timp ma imbolnavesc si am nevoie de concediu medical ce se intampla? Se prelungeste perioada daca eu cand se termina contractul am inca medical? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:24, 26 Noiembrie 2022
Ori demisie ori acordul partilor? Nu exista demisie cu acordul partilor.
Am facut o intelegere cu angajatorul, avea sa imi dea banii pe ultimii ani pentru foarte multe ore suplimentare, am semnat o intelegere de plata si mi am dat si demisia incepand cu data de 1.12
Dacă demisia este cu preaviz , atunci concediul medical prelungește preavizul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie iulia1982 iulia1982 daca ai concediu medical in timpul preavizului,se prelungeste perioada de preaviz? (vezi toată discuția)
Demisie si concediul de odihna in acelasi timp ? danyk1 danyk1 Sunt in preaviz , iar in aceasta perioada am luat 8 zile de concediu de odihna . intrebarea mea este : daca mi s-a acordat legal CO ? ,sau mi se va ... (vezi toată discuția)
Desfiintarea postului,concedierea lory98 lory98 Sunt chemata la servici pentru a-mi semna demisia din partea angajatorului pe motiv ca se desfiinteaza postul.Momentan sunt in concediu de odihna trimisa ... (vezi toată discuția)