avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1035 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, As dori sa stiu cum se poate intabula un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, As dori sa stiu cum se poate intabula un pamant cumparat ...

Buna ziua,
As dori sa stiu cum se poate intabula un pamant cumparat in anii 2010 prin contract de vanzare cumparare de mana.
Multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 19:29, 23 Noiembrie 2022
Nu se poate intabula, pentru ca nu aveți act de proprietate.
Perfectati vânzarea pe cale judecătorească, și după ce obțineți sentința civila o sa puteți face intabularea.
În 2010 erau notari. De ce nu ați încheiat contractul legal?
Ultima modificare: Miercuri, 23 Noiembrie 2022
raluk0207, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare teren contract de mana sabou sabou Buna seara, va rog sa imi spuneti daca se poate face intabularea unui teren extravilan arabil cumparat pe baza unui contract scris de mana cu martori(din ... (vezi toată discuția)
Intabulare teren ContSters259278 ContSters259278 Intabulare teren In anul 1994 am cumparat un teren. Am achitat proprietarului suma ceruta,am incheiat un contract de mana,in prezenta a doi martori. Am primit ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren ContSters194995 ContSters194995 O intrebare: am cumparat un teren de la niste rude. Terenul este pe numele bunicului mort demult, nu s-a facut succesiune, nu s-a facut iesire din diviziune. ... (vezi toată discuția)